top of page

Eftersyn af brandslukningsmateriel

Professionel og tryg tilsynsservice af brandslukkere og andet slukningsudstyr

Hos Brandgodt.dk forstår vi vigtigheden af at sikre, at dine brandslukkere fungerer korrekt, uanset om du er privatperson eller en erhvervskunde.

Vi tilbyder regelmæssige tilsyn af dine brandslukkere for at garantere deres funktionalitet og din tryghed.

Eftersyn-300x300.jpg

For erhvervsdrivende er det lovpligtigt at få tjekket brandslukkere årligt.

 

Hvis brandslukkerne ofte flyttes, som i servicebiler, kræves tilsyn hver 6. måned.

 

Derudover er det vigtigt at have et passende antal brandslukkere til rådighed på arbejdspladsen. Vores tekniker sørger for både tilsyn og rådgivning om placering og valg af slukkertype under besøget, så eventuelle ændringer kan implementeres med det samme. Dette giver dig mulighed for at fokusere på din virksomheds drift med en tryg følelse.

Som privatperson er det ikke et krav at få tjekket din brandslukker, men vi anbefaler det for at sikre dens effektivitet, hvis uheldet skulle indtræffe.

 

Tag også et kig på vores Superslukker.

Vi er altid klar til at tilbyde rådgivning i alle aspekter af brandsikkerhed og kan hurtigt forbinde dig med ekspertviden gennem vores netværk.

Tøv ikke med at kontakte os på 60 60 00 05 eller via mail på kontakt@brandgodt.dk for en uforpligtende samtale og et tilpasset tilbud.

Vores team af fagfolk er også specialiseret i det lovpligtige tilsyn af brandslukningsudstyr, hvor de leverer ekspertise og dybdegående viden for at sikre din sikkerhed og tryghed.

Få tilbud på eftersyn af dit brandslukningsmateriel - Udfyld formularen herunder:

Tak! Vi sender dig et tilbud snarest.

bottom of page